Wellness og naturlig skønhed

KROPS BEHANDLINGER

Vi bruger avanceret teknologi og naturlige behandlinger, der reducerer lokaliseret fedt i visse områder af kroppen og i kombination med massage baseret på æteriske olier vil forynge din krop og give dig en dyb afslapningsoplevelse.

Fjern lokaliseret fedt

Det er specifikt målrettet mod de steder, hvor du opbevarer uønsket fedt.

Reducerer cellulite

Reducer cellulitemærker med professionel massage og lymfatisk dræning.

Banebrydende teknologi

Vores behandlinger vil sammen med banebrydende teknologi, få din krop til at se vidunderlig ud.

Slap af og forkæl din krop

Vores massage i kombination med brug af æteriske olier tibyder dig dyp afslapning og lindrer forskellige kropssmerter.

TJENESTER VI TILBYDER

* Klik på tjenesten for at bestille en aftale

Filters Sort results
Reset Apply
Name/Description
Price
Der er intet som en beroligende massage til at gnide smerter og belastninger af graviditeten væk. Denne massage er en autentisk kilde til afslapning.
kr.600.00
Ayurvedisk massage virker på et fysisk og mentalt niveau, det er detoxifying, beroligende og genopliver hud, muskler, nervesystem og immunforsvar. Der bruges urter, olier og dufte for at balancere kroppen.
kr.650.00
Denne massage virker på et fysisk og mentalt plan, den er afgiftende, beroligende og revitaliserer hud, muskler, nervesystem og immunsystem. Urter, æteriske olier og dufte bruges til at harmonisere krop og sind.
kr.650.00
Tilskynder til bevægelse af lymfevæsker rundt i kroppen. Væsken i lymfesystemet hjælper med at fjerne affald og toksiner fra kropsvævet. … Lymfedrænage kan gavne mennesker med lymfødem, fibromyalgi og andre tilstande.
kr.700.00
Udover en massage hjælper denne behandling dig med at hydrere, tone og stramme huden. Den forbedrer cirkulationen, da det giver en afgiftende og remineraliserende effekt ved at give huden alle de nødvendige næringsstoffer. Metoden absorberer toksiner. Virkningerne af indpakningen bestemmes af de ingredienser, du beslutter at bruge, disse ingredienser er naturlige and effektive. Indpakningerne ledsages …

Andean Body Wraps Læs videre »

kr.799.00
Anvendelse af behandlinger som cavitation, radiofrekvens, elektrostimulering, Anti-cellulite massage-teknikker, terapeutisk massage, lymfedrænage, og tilpassede produkter afhængig af din situation. Reducerer især lokaliseret fedt, i dobbelthager, underarme mave og lår. Antallet af sessioner kan variere fra 4 til 10. 10% rabat ved køb af pakken. Hvad er Cavitation? Cavitation er en ikke-invasiv fedtreduktionsbehandling, der bruger ultralydsteknologi …

Fedtreducering Læs videre »

kr.899.00
1 2

Giv En Kupon!

Giv en kupon, der er gyldig til en eller flere behandlinger!

Book din aftale nu, eller køb et gavekort, og giv det til en speciel person!

Scroll til toppen