• KOMESTOLOGI OG MASSAGE

  For dem, der søger sundhed, afslapning og velvære, vil vores holistiske aromaterapibehandlinger med essentielle olier og 100% naturlige produkter genskabe din fysiske, mentale og følelsesmæssige sundhed.

 • Vejen til sundere hud

  Fordi din hud er lige så unik som dig, tilbyder vi en bred vifte af ansigtsbehandlinger. Din certificerede professionelle terapeut vil undersøge din hud og hjælpe dig med at vælge den bedste behandling til dine behov og mål.

 • FORKÆL DIN KROPP

  Giv din krop den afslapning, den fortjener så meget, reducering af størelse, med vores æstetiske massage med æteriske olier kombineret behandlinger der reducerer dobbelt hage, mave, ben og arme.

  detaljer

 • GOODBYE CELLULITE, HELLO BIKINI!

  Giv din hud det længe ventede udseende og fasthed, og slip af med cellulite og uønsket hår. Oplev vores hårfjerningspakker og anti-cellulite behandlinger.

  detaljer

 • Stop kampen mod strittende hår!

  Hydrerer ødelagte eller beskadigede hårfibre og gendanner det bløde og silkeagtige hår

fordyb dig i en verden af velvære

divider

Vores vigtigste mission er vores kunders holistiske velbefindende, derfor tilbyder vi en bred vifte af behandlinger og terapier, der forbedrer deres fysiske og mentale tilstand.

depilacion

Hårfjerning

Din hud vil være i de bedste hænder med hos vores professionelle sugaring eller wax behandling.

tratamiento corporal

Kropsbehandlinger

Vores kropsbehandlinger med kavitation, radiofrekvens, elektrostimulation, woodterapi og lymfedræning i forbindelse med vores anti-cellulitemassage hjælper med at reducere størelse og appelsinhud.

tratamiento facial

Ansigtsbehandlinge

Vi tilbyder forskellige tjenester såsom deep cleansing, eyelash extension og lifting, microneedling, anti-aging og behandling for følgevirkninger af acne.

tratamiento capilar

Hårbehandlinger

Vores hårbehandling er 100% naturlig og tilbyder intensiv hårhydrering og reparation

1ee6a444-bc6e-43c9-ad96-57da652bd045

om Emma

Emma Muñoz, grundlægger af BEAUTY & RELAX BY EMMA, er en erfaren specialist inden for kosmetologi og massage. Hun har arbejdet og studeret i flere latinamerikanske lande og erhvervet viden og erfaring inden for forskellige områder, såsom kosmetologi, traditionel og terapeutisk massage, aromaterapi og endda naturmedicin. Alt dette med det endelige mål at udvikle en holistisk tilgang og få hendes kunder til at føle sig tilfredse med de behandlinger, de har valgt.

hvordan virker det?

NUMNERNE TALER

0 +
Års Erfaring

Med forsikring om, at du er i hænderne på en professionel.

0 +
Glade Tilfredse Kunder

Hundredvis af glade kunder over hele verden!

0
Certificeringer og træninger

Omfattende træning inden for forskellige områder af skønhed og wellness

BERETNINGER

Emma er rigtig god. Jeg har gået til massage i mange år, men den kvalitet jeg oplevede med Emma overgår tidligere oplevelser. Og så er jeg vild med konceptet !!
Margrethe P.
Super rar og yderste proffisionel og meget dygtig til at tilpasse massagen til hvor øm man er. Vil helt sikkert benytte hende igen.
Mark Ficher
Emma er en fantastisk dygtig massør. Bruger forskellige teknikker og var lige tilpas dybdegående. Tager udgangspunkt i dig og dine behov. Yderst behagelig oplevelse og jeg vil afgjort bestille tid hos Emma igen.
Louise F.
Scroll til toppen